Sko, tøj, tasker og accessories
Schuhe & Handtaschen

Shipping & Returns

Forsendelse:

Internationale ordrer Vi bruger International Express Mail Service for alle internationale deliveries.We er ansvarlig for forsendelsesomkostninger . I almindelighed vil produkterne blive afsendt 2 af 3 dage efter modtagelse af ordren . Vent omkring 5-7 dage efter leveringen .

Defekte varer

Elementer vil blive inspiceret af vores produktvurderinger team og hvis varen anses for at være defekt på grund af fabrikations-eller Gewebedefektzu vil Abercrombie & Fitch erstatte eller refundere fri for ekstra fragt. Hvis ikke at være så defekt, vil det ikke være berettiget til en ombytning eller tilbagebetaling efter denne tilbagevenden type.

Hvis du skifter mening

Vi er i stand til elementer, at tags er blevet fjernet til at acceptere, er blevet korrigeret, slidt eller vaskes. Holdningsændring afkast gælder kun for elementer i en uberørt tilstand. Yderligere re-levering fragtomkostninger er ikke ansvarlige for at erstatte artikler. Abercrombie & Fitch vil enten ombytte varen eller refundere beløbet for den post, minus den oprindelige forsendelsesomkostninger.

Politik :

Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du kontakte os straks. 4% afbestillingsgebyr. De fleste ordrer leveres indenfor 1-2 dage fra ordredato . Ordrer afsendes kan ikke annulleres . Afkast i det usandsynlige tilfælde af fabrikationsfejl / reparere produkterne ville erstatte uden omkostninger for kunden. For at returnere en vare, bedes du sende en e- mail for at fortælle os, hvorfor . Så giv ham instruktioner. Produkterne skal returneres inden 7 dage efter modtagelsen - ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter. Vi vil blive krediteret til din oprindelige betalingsmetode , uden re-stocking/processing 20 % gebyr. Alle Versandkostenmit afkastet er knyttet til ejendommen , påhviler forbrugeren.

udvekslinger:

For at ændre et produkt , så send en e-mail for at fortælle os hvorfor. Så giv ham instruktioner. Varer kan byttes inden for 7 dage efter modtagelsen , så længe de bruges, og i original stand med alle originale emballage og etiketter. Hvis en vare returneres for en udveksling, skal du sørge for, at dit navn, adresse , telefonnummer og instruktioner er tydeligt markeret . Alle Versandkostenmit forbundet til udveksling af varer er ansvarlig for forbrugeren.
Back
Copyright 2021 www.fimdopanico.com Powered by / Herresko / Damesko / Herretøj / Dametøj / Online Mode